21-04-2020 | Jytte

Initiativ for veteranspillere

Veteranspiller Søren Fleron har udsendt følgende meddelelse til veteranspillerne:

 

"Hej alle bat 60+

 

Forleden gik jeg og rodede ude i mit lille værksted (jeg prøvede vist at få ryddet lidt op) og faldt så over en spand fyldt med bordtennisbolde. Længslen efter at spille bordtennis virkede pludselig lammende på al min iver efter at rydde op. Tankerne for rundt i hovedet på mig. Her står jeg med en spand bolde. Jeg har et bat, og jeg har et bordtennisbord, men ingen at spille med. Jeg må have nogen at spille med.

 

Har I lyst til at være med, så lægger jeg gerne bord og græsplæne til.

Hvis vejret (det skal være tørt og der skal ikke være for meget vind) er med os, tænker jeg vi kan spille tirsdag og torsdag, som vi plejer,

men fra 10.00 til 12.00.

 

Vi skal overholde de generelle retningslinjer. Dvs. spritte og holde afstand, som så betyder at vi må nøjes med at spille single. Er der nogen der har meget sprit, så medbring gerne.

 

Også af corona-hensyn må vi nøjes med at være udendørs. Og da jeg ikke er i besiddelse af et festivaltoilet, bedes I indrette jer efter dette.

 

Jeg skal have en tilmelding pr. sms senest dagen før en spilledag. Det er i første omgang efter “først til mølle” princippet, men de der har været her flest gange må vige for andre, der også vil spille.

 

Dvs. at man ikke har en “plads” før man har modtaget en bekræftelse fra mig (også sms).

 

Hvis det bliver et tilløbsstykke, så kunne det måske være en ide at forlænge til 13.00, så nogle kommer fra 10.00 til 11.30 og nogle fra 11.30 til 13.00.

 

Første gang er nu på torsdag.

 

Hilsen Søren Fleron

Svankærvej 30

6094 1452"

 Du skal være logget ind for at kommentere på artiklen Log på

© 2005 - Ribe BTK