07-05-2019 | Henning S

Pensionistvenskabsstævne i Esbjerg

 

15 pensionistspillere fra Ribe har i dag tirsdag den 7. maj været til stævne i Esbjerg. Ribe og Aarhus var inviteret til doublestævne, og der var ca. 80 spillere.

Esbjerg havde som vanligt sørget for, at både rammer og forplejning var helt i top. Esbjerg stod også for at sammensætte doublerne både i gruppe A, B og C, sådan at kampene blev så jævnbyrdige som muligt. Det var de sluppet rigtig godt fra, og der blev spillet mange gode kampe, og alle spillerne kæmpede alt hvad de havde lært.

I klasserne A og B opnåede spillerne fra Ribe ikke at blive placeret, men jeg tror at alle fik spillet en masse gode kampe.

Heldigvis var Ribe godt repræsenteret i C klassen, og her var det især pigerne, der tryllede med fantastisk spil. Det gav også pote, idet Susanne fra Ribe og Ketty fra Esbjerg løb med en fortjent 1. præmie skarpt forfulgt at Grethe fra Ribe og Arne fra Esbjerg på 2. pladsen. Stort tillykke til dem begge.

Man kan så lige så stille fundere over, hvorfor det er pigerne, der klarer sig bedst. Måske har de hørt bedre efter under Kaspers doubletræning. Hvem ved?

Susanne og Ketty løb med førstepræmien i C rækken

 

Stærkt forfulgt af Grethe og Arne på 2. pladsen

 


Du skal være logget ind for at kommentere på artiklen Log på

© 2005 - Ribe BTK