09-11-2018 | Henning S

Vellykket stævne

Veteranvenskabsstævnet blev et fanstatisk godt stævne med 80 deltagere fra helholdsvis Aarhus, Silkeborg, Esbjerg og Ribe. Der blev afviklet omkring 200 kampe, og der blev kæmpet bravt. Hele kampprogrammet blev styret af Knud og Thomas, så der var ingen slinger i valsen, alt fungerede perfekt. Stor tak til dem begge.

Ribe havde selvfølgelig hjemmebanefordelen, og det kunne også tydeligt ses på placeringerne. Det gik helt fantastisk for mange af Ribe-spillerne, men det vigtigste var selvfølgelig, at alle havde en dejlig bordtennisdag.Dagen startede med kaffe, rundstykker og et par sange fra sanghæftet akkompagneret af Henning Graversen.

Kl. 10.00 startede kampene, og der blev som sædvanligt udelukkende spillet doubler, hvor alle spillere fik en makker fra en af venskabsklubberne.

Gruppe A nr. 1  Ib Dam Schultz-Ribe BTK/Carsten Nielsen-Silkeborg BTK
Gruppe A nr. 2  Bent Holm-Ribe BTK/Jørgen Tagmose-Esbjerg BTK
Gruppe A/B nr. 1 Palle Bramming-Ribe BTK/Hans Andreasen-Esbjerg BTK

Gruppe B nr. 1 Henning Nørby Pedersen-Ribe BTK/Ib A. Jacobsen-Silkeborg BTK
Gruppe B nr. 2 Per S. Clausen-Ribe BTK/Ole Hornbech-Silkeborg BTK
Gruppe B/B nr. 1 Lars Henning Andersen-Esbjerg BTK/Jørgen Svendsen-Silkeborg B TK

Gruppe C nr. 1 Ketty Kristensen-Esbjerg BTK/Grethe Færch Simonsen-Ribe BTK
Gruppe C nr. 2. Mona Clausen-Silkeborg BTK/ Anne Marie Jakobsen-Ribe BTK
Gruppe C/B nr. 1 Arne Svarrer-Esbjerg BTK/Steen Amstup-Silkeborg BTK

Dagen sluttede med spisning, som bestemt også var et af dagens højdepunkter. Stor cadeau til fritidscentrets køkken. Efter spisningen var der præmieuddeling og udtrækning af vindere i vort amerikanske lotteri. Tak til alle sponsorerne.

Vi havde en fantastisk dag, der ikke kunne være afviklet uden alle de spillere, der gav en hånd både med indsamling af sponsorpræmier og alt det praktiske i forbindelse med stævnet. I den forbindelse vil jeg gerne fremhæve Per S. Clausen, han har om nogen brede skuldre.

 

 Du skal være logget ind for at kommentere på artiklen Log på

© 2005 - Ribe BTK