14-11-2013 | Poul

Veterantræf

 

I dag torsdag har bordtennisklubbens veteranafdeling haft besøg af 27 veteranspillere fra Esbjerg og det blev en herlig formiddag med masser af bordtennisspil. Ribe havde 19 spillere med.

Det begyndte med morgenkaffe. Ribe veteranernes formand Flemming Friedrichsen bød velkommen. Orla Lyst fra Esbjerg havde sin harmonika med og gav nogle numre begyndende med en morgensang. Musikken gjorde sit til, at humøret var højt fra morgenstunden.

Herefter spillede vi doublekampe, hvor medspiller og modspillere blev fundet ved lodtrækning. Vi nåede 8 runder, og Wagn Hansen, Ribe, viste storspil og vandt samtlige sine 8 kampe. Esbjergs Børge Larsen og Hans Andreasen vandt hver 7 kampe.

Ribe havde tre spillere med hver 6 sejre, og det var Henning Simonsen, Henning Pedersen og Palle Bramming.

Henning Simonsen stormer fremad i styrke og sluttede med 4 sejre i træk. Den kæmpende københavner med KB-ånden Henning Pedersen, er ikke nem at slå ud af stil og det blev belønnet med 6 sejre. Palle Bramming begyndte som lyn og torden med 5 sejre efter de første fem kampe, men måtte så nøjes med 1 sejr i de tre sidste kampe. Vi ved, at Palle har talentet, men måske kan vi anbefale lidt konditionstræning.  82-årige Hardy Pedersen var i god form, og fik 3 sejre.

Formiddagen sluttede med fælles spisning, hvor der blev serveret smørrebrød. Musikken blev igen leveret af Orla Lyst.

Flemming Friedrichsen takkede spillerne for den gode formiddag, og Esbjerg veteranernes formand Lene Schmidt takkede for besøget og arrangementet, og sluttede med at invitere Ribe spillerne til Esbjerg en dag i det nye år.

Billedet viser spilleren med dagens bedste resultater, WagnDu skal være logget ind for at kommentere på artiklen Log på

© 2005 - Ribe BTK